Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το αναβληθέν Μονοπάτι Παρνασσού

19 Ιουν 2014

Αυτή τη φορά ο καιρός δεν ήταν εντελώς αντίθετος στην προσπάθεια των αθλητών. Η Αμφίκλεια και ο Παρνασσός δεν επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν άλλες περιοχές της Ελλάδας. Την πρωινή λιακάδα βέβαια διαδέχτηκε η συννεφιά και από το μεσημέρι και η βροχή. Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, λίγο πριν τις 13:30, η βροχή είχε δυναμώσει και συνόδευσε τους πιο αργούς αθλητές στα τελευταία τους χιλιόμετρα. Αυτό που ο καιρός δεν μας άφησε να χαρούμε ήταν η χαλάρωση μετά τον τερματισμό στην όμορφη πλατεία της Αμφίκλειας, ενώ και οι απονομές έγιναν αναγκαστικά σε στεγασμένο χώρο.

Νικητής του μεγάλου μονοπατιού ήταν ξανά μετά το 2011 ο Σταύρος Στεφανής της Odlo- Lasportiva-Refuse team και τον ακολούθησαν ο Γιάννης Θανασιάς του Διόνυσου Αμφίκλειας/Odlo-Lasportiva  και ο Γιώργος Διαλεκτός (Pulse 100-zipvit). Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Ελίνα Ασκάρογλου, δεύτερη η Ιωάννα Χουρίδου και τρίτη η Αδάμ Ζωή. Στο μικρό μονοπάτι των 10,9 χλμ νικητής ήταν ο Ηλίας Καραλής, δεύτερος ο Κώστας  Στρωτός και οι δύο αθλητές του Διόνυσου Αμφίκλειας, ενώ τρίτος ήταν ο Κώστας Ζήνδρος. Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Νεκταρία Κάβουρα, δεύτερη η Εύη Καραλή του Διόνυσου Αμφίκλειας και τρίτη η Γιωργαλή Σταυρούλα.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και τους δωροθέτες του αγώνα, τους πολλούς εθελοντές που για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και τους αθλητές που μας τίμησαν ξανά με την παρουσία τους αλλά και τα θετικά τους σχόλια. Δίνουμε πάλι ραντεβού μαζί τους το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου του 2015, στην Αμφίκλεια και στον όμορφο Παρνασσό.

Στο site του διοργανωτή συλλόγου (http://dionysosamfiklias.gr/?p=3665) θα βρείτε τα ονόματα των νικητών της κλήρωσης των δώρων που προσέφεραν οι δωροθέτες ODLO, LA SPORTIVA, και το κατάστημα PULSE 100.

 


Χορηγοί του αγώνα ήταν ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, οι αντλίες θερμότητας CLIMAVENETA, το εργοστάσιο επίπλων Αυγερινάκου, η GU, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμφίκλειας και πολλοί επαγγελματίες  της Αμφίκλειας.


Οργανωτική επιτροπή Μονοπάτι Παρνασσού 2014

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ