Ellinikon Cross Country Race: Ένας αγώνας υψηλών προδιαγραφών με την υποστήριξη μεγάλων χορηγών

12 Αυγ 2016

Το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου θα είναι αφιερωμένο στους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος όλων των επιπέδων.  Ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος ELLINIKON Cross Country Race 2016” μήκους 51,7χλμ και ο 1ος ορεινός Ημιμαραθώνιος “ELLINIKON Cross Country Race Half Marathon 2016” μήκους 24,5χλμ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 ενώ ο δρόμος υγείας ELLINIKON Fun Run 2016” μήκους 6χλμ, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, από τον σύλλογο Ελληνικού Γορτυνίας «Ο Προφήτης Ηλίας».

 

Αξιοποιώντας και προβάλλοντας το φυσικό τοπίο και την ιστορικότητα της περιοχής, η Διοργάνωση στοχεύει στην πραγματοποίηση ενός αγώνα υψηλού επιπέδου, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και στοχεύοντας σε Έλληνες και Διεθνείς αθλητές. Οι αγώνες ELLINIKON Cross Country Race και Half Marathon είναι πιστοποιημένοι από το INTERNATIONAL TRAIL RUNNING ASSOCIATION (ΙTRA) ενώ ως UTMB QUALIFYING RACES εξασφαλίζουν 3 και 1 πόντο, αντίστοιχα, για τους συμμετέχοντες. Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος τόσο ανεξάρτητοι αθλητές όσο και αθλητές συλλόγων.

 

Κορυφαία brands υποστηρίζουν το ELLINIKON Cross Country Race 2016, αποτελώντας τα εχέγγυα για την διεξαγωγή ενός αγώνα υψηλού επίπεδου αλλά και διεθνούς εμβέλειας στο μέλλον.

 

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα οι εταιρίες INTERSPORT και ΙΚΕΑ του Ομίλου Eταιριών FOURLIS.


Η INTERSPORT υποστηρίζει τον αγώνα παραμένοντας πιστή στο όραμά της να φέρνει τον αθλητισμό κοντά στους ερασιτέχνες που αγαπούν με πάθος τον αθλητισμό, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών.

 

Η ΙΚΕΑ θα διαμορφώσει έναν μοναδικό χώρο ξεκούρασης για τους αθλητές στον χώρο του τερματισμού, ενώ θα επιβραβεύσει τους πρώτους τρεις νικητές και νικήτριες  στους αγώνες ELLINIKON Cross Country Race και ELLINIKON Cross Country Race Half Marathon με δωροεπιταγές των 200, 100 και 50€ , αντίστοιχα.

 

Και η Suzuki, αρωγός στις δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση των θετικών αξιών του αθλητισμού, βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του ELLINIKON Cross Country Race 2016. Τέσσερα Suzuki VITARA θα συμπορεύονται με τους αθλητές στις ορεινές διαδρομές και θα διασφαλίσουν την άρτια διεξαγωγή και των τριών αγωνισμάτων.

 

H κορυφαία εταιρία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης SALOMON, θα υποστηρίξει το ELLINIKON Cross Country Race 2016 και θα προσφέρει από 1 ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στους πρώτους 3 νικητές και νικήτριες και των 3 αγώνων του ELLINIKON Cross Country Race 2016.

 

Η GSA, Χορηγός του ELLINIKON Cross Country Race 2016, θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες από 1 ζευγάρι αθλητικές κάλτσες GSA PERFORMANCE SOCKS οι οποίες είναι φτιαγμένες από GSA HYDRO για πιο στεγνά πόδια, καλύτερη αίσθηση και εφαρμογή και, φυσικά, καλύτερη υγιεινή.

 

Ιδιαίτερα σημαντική η συνεισφορά της εταιρίας ERGO στον αγώνα, που θα φροντίσει για την ασφάλεια όλων των δρομέων προσφέροντας ατομική ασφάλιση για ατύχημα κατά τη διάρκειά του αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Τον αγώνα υποστηρίζουν ως Χορηγοί Επικοινωνίας το www.advendure.com, το www.runningnews.gr και το www.runster.gr.

 

Το ELLINIKON Cross Country Race 2016 αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για όσους αγαπούν το τρέξιμο στη φύση και το βουνό και πραγματοποιείται σε διαδρομές απαράμιλλου κάλους και ομορφιάς μόλις 210 χλμ από την Αθήνα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα στο http://www.eccr.gr/symmetochi/engrafi/ μέχρι 2 Σεπτεμβρίου.


Για περισσότερες πληροφορίες και για την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website του αγώνα: www.eccr.gr

 

 

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook, το YouTube και το Twitter

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ