Donoussa Trail Running 2018: Έκτακτα δρομολόγια - Πληροφορίες εισιτηρίων!

25 Σεπ 2018

Η διοργανωτική ομάδα του Donoussa Trail Running 2018 που θα διεξαχθεί στη Δονούσα Κυκλάδων το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, ανακοινώνει επίσημα τη δρομολόγηση έκτακτου δρομολογίου της Blue Star Ferries την Κυριακή 21 Οκτωβρίου από Δονούσα για Πειραιά προκειμένου να διευκολυνθεί η αναχώρηση των αθλητών και των συνοδών τους. Το πλοίο της Blue Star Ferries θα προσεγγίσει το λιμάνι της Δονούσας στις 09.20πμ και θα φτάσει στον Πειραιά στις 16.20μμ μέσω Νάξου και Πάρου.

 

 

Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι συμμετέχοντες, οι συνοδοί τους και τα οχήματά τους έχουν έκπτωση 50% στα εισιτήρια της Blue Star Ferries από Πειραιά για Δονούσα και επιστροφή για το διάστημα 18/10 μεχρι 23/10. Η έκδοση των εισιτηρίων με την εκπτωση θα γίνει κατόπιν ονομαστικής λίστας που θα καταθέσουν οι διοργανωτές με τη λήξη των εγγραφών (12 Οκτωβρίου).

 

Επίσης θα υπάρχει έκτακτο δρομολόγιο του Εξπρες Σκοπελίτης την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από Νάξο στις 14.00μμ για Δονούσα. Άφιξη στη Δονούσα στις 18.00μμ μέσω Ηρακλειάς, Σχοινούσας, Κουφονησίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του αγώνα δείτε το επίσημο site μας:

http://donoussatrailrunning.gr

ή ακολουθήστε μας στο FB στο: @Donoussa Trail Running

 

Σας περιμένουμε όλους για ένα πανέμορφο φθινοπωρινό τριήμερο στην καρδιά του Αιγαίου!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ