Νέο project με την ονομασία VII, από το Θωμά Πουρλίδα - Το Video Trailer!

By 18 Ιουλ 2023

VII ονομάζεται το καινούργιο project του Θωμά Πουρλίδα, αθλητή της Team Vibram. Στόχος του είναι να τερματίσει 7 μεγάλους αγώνες, με μια συνολική απόσταση 2.450 Km και +175.000 θετικής υψομετρικής.

 

Μετά τον Olympus Pilgrim 350 στον Όλυμπο και το Tor de Geants στην Ιταλία, το PTL-UTMB θα είναι ο τρίτος αγώνας από τους επτά.

“Το VII θα είναι σκληρό και δυνατό, αλλά είμαι έτοιμος να ζήσω κάθε στιγμή του στο μέγιστο βαθμό” λέει ο Θωμάς. Το Ultra Trail Running είναι ένα δώρο, συμπληρώνει, που δεν πρέπει να χαραμίζεται”.

Δείτε εδώ το video trailer που δημιούργησε ο Δημήτρης Κατραντζής για το project VII, αποκλειστικά από το Advendure!

Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com