ADVENDURE - Εκπληκτική νίκη και εντυπωσιακό ρεκόρ διαδρομής από τον Francois D'Haene στο Hardrock 100 miler!

Εκπληκτική νίκη και εντυπωσιακό ρεκόρ διαδρομής από τον Francois D'Haene στο Hardrock 100 miler!

Από 17 Ιουλ 2021
Ο Γάλλος Francois D'Haene φίλησε πρώτος το βράχο του Hardrock επιστρέφοντας στο Silverton σε 21 ώρες, 45 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα. Πολύ μεγάλο ρεκόρ διαδρομής (στην counterclockwise φορά) αλλά και απόλυτο σε κάθε κατεύθυνση, έδειξε για μια ακόμα φορά το πόσο σπουδαίος αθλητής είναι.
 
 
 
Σταθερά στην πρώτη θέση από τα πρώτα μίλια της κούρσας, αύξανε σιγά σιγά την απόσταση του από το ρεκόρ και πρόσθεσε άλλο ένα λιθαράκι στην σπουδαία του καριέρα που περιλαμβάνει νίκες και πόντιουμ επί σειρά πολλών ετών σε αγώνες όπως το UTMB, το Western States Endurance Run, το Le Grand Raid De La Réunion - La Diagonale Des Fous και πολλά άλλα, ενώ διακρίνεται και στην παραγωγή πολύ καλών κρασιών!
 
Θυμηθείτε την συνέντευξη που του είχαμε πάρει το 2018, μετά την δεύτερη θέση στο Western States: https://bit.ly/Francois_Dhaene_interview_2018_Advendure.
 
Πολύ μεγάλη εμφάνιση και από τον Dylan Bowman που τερμάτισε δεύτερος σε 22.45.50, και αυτός πολύ κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ της συγκεκριμένης φοράς και μόλις 4 λεπτά πίσω από το απόλυτο ρεκόρ που είχε ο Kilian και πλέον πέρασε στον Francois!
 
 
 
Τρίτος ο Ryan Smith με χρόνο 23.24.29, και αυτός κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ στη συγκεκριμένη κατεύθυνση κατά 4 περίπου λεπτά!
 
 
 
 
Να επισημάνουμε τέλος ότι σε όσους σχεδόν μεγάλους αγώνες του εξωτερικού παρακολουθούμε από την Άνοιξη που επιστρέψαμε σε αγωνιστική δράση στο ορεινό τρέξιμο έχουμε βροχή από ρεκόρ σε άντρες και γυναίκες .. η αποχή από συνεχείς αγώνες στα διαστήματα της καραντίνας ίσως βοήθησε τελικά στο κορυφαίο επίπεδο!
 
Συνολικά τα αποτελέσμαα μπορείτε να τα βλέπετε εδώ
 
Photo copyright: irunfar
Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"MIZUNO Wave Mujin 7, το επόμενό σας ultra παπούτσι", το review του @Advendure_Net : https://t.co/K2nLErPQXy… https://t.co/Kzre59HB2K
"Προσκυνητής στο βουνό των Θεών και των ανθρώπων", το βιωματικό άρθρο του Θωμά Πουρλίδα για το #olympuspilgrim350 :… https://t.co/Vji455ozeB
Πεζοπορικά μπατόν COBER ZetaAlu: Κορυφαία σχέση ποιότητας / τιμής, αναλυτικό review στο @Advendure_Net :… https://t.co/G6xSFluAIh
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου!

Stian Angermund και Judith Wyder νικητές στο Dolomyths Run, τρίτο σταθμό του Golden Trail Series 2021!

Μεγάλη νικήτρια στο Hardrock η Sabrina Stanley, έχασε οριακά το ρεκόρ διαδρομής!

Εκπληκτική νίκη και εντυπωσιακό ρεκόρ διαδρομής από τον Francois D'Haene στο Hardrock 100 miler!

MIZUNO Wave Mujin 7, το επόμενό σας ultra παπούτσι!

Προσκυνητής στο βουνό των Θεών και των ανθρώπων!

Χριστίνα Γιαζιτζίδου: Μετά τα κουπιά, σειρά έχουν τα βουνά για την αθλήτρια της Salomon Hellas!

Πεζοπορικά μπατόν COBER ZetaAlu: Κορυφαία σχέση ποιότητας / τιμής!

Suunto 9 Peak: Ανάλυση, δοκιμές και τα πρώτα μας συμπεράσματα!

Η εμπειρία μου από το Ultra Dolomites 80 Km!

Σφυρίχτρα έκτακτης ανάγκης Nitecore NWE30!

Κάθε δρόμος μετριέται και σε μέτρα αλλά αποδίδει μονάχα με μέτρο!