Primus Heritage Collection: Νέα limited-edition συλλογή με ότι χρειάζεσαι για μαγειρική στη φύση, για τα 130 χρόνια της μάρκας!

19 Σεπ 2022

Το σουηδικό brand εξοπλισμού για μαγειρική στη φύση βρίσκεται δίπλα στους λάτρεις των outdoor δραστηριοτήτων από το 1982

Η Primus γιορτάζει 130 χρόνια καινοτομίας και μοναδικών μαγειρικών εμπειριών στη φύση με τη νέα συλλογή limited edition μαγειρικών συσκευών και σκευών σε συσκευασίες, που φέρουν τα πρώτα, εμβληματικά σχέδια του brand. Η νέα συλλογή της αποτελείται από τη στόφα Heritage Classic Trail, το φανάρι Easy Light, το σετ Εat & Drink και ένα παγούρι Klunken.

Ξεκινώντας με μία στόφα κηροζίνης, την πρώτη χωρίς καπνό στον κόσμο, η Primus έχει, πλέον, γίνει συνώνυμη της αξιοπιστίας και αποτελεί πρώτη επιλογή στη λίστα όσων αγαπούν τις περιπέτειες στη φύση. Από το λανσάρισμά της το 1980, η στόφα Heritage Classic Trail αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε περιπέτεια στη φύση.  Τα στηρίγματα για τα σκεύη ενισχύουν τη σταθερότητα και την αντοχή της στον αέρα, ενώ μπορεί να υποστηρίξει ποικιλία σκευών για τις διατροφικές ανάγκες 1-3 ατόμων, βράζοντας 1 λίτρο νερού σε λιγότερο από 4 λεπτά.  Μάλιστα, κάθε στόφα είναι αριθμημένη γιατί είναι μοναδική.  

Το φανάρι Heritage Easy Light, είναι μικρό, αλλά αποτελεσματικό, διαχέοντας φως και θερμότητα, ενώ καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο για να χωράει σε κάθε σακίδιο. Το σετ Heritage Eat and Drink περιέχει όλα τα απαραίτητα για μία εξόρμηση στη φύση ή ακόμη και για ταξίδια, δηλαδή πιάτο, ποτήρι και μαχαιροπίρουνα από ανοξείδωτο ατσάλι. Από ανοξείδωτο ατσάλι είναι και το παγούρι Heritage Klunken, το οποίο χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του διευκολύνει την καθημερινή, on the go χρήση και την μεταφορά του.  

«Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Primus έχει πάρει μέρος σε κάποιες από τις πιο πρωτοποριακές περιπέτειες στη φύση. Από τη συνοδεία του Salomon August Andrée στον Βόρειο Πόλο το 1897, έως την ανάβαση του Edmund Hillary και του Tenzing Norgay στο Έβερεστ το 1953, η Primus ήταν η πρώτη επιλογή για τον εξοπλισμό μαγειρικής. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε πρωτοποριακό εξοπλισμό για κάθε περιπέτεια στη φύση. Το κάνουμε εδώ και 130 χρόνια και θα συνεχίσουμε για άλλα τόσα», λέει ο Per Waag, CEO της Primus.

Χρονιές-σταθμοί στην πορεία της Primus:

1892       Οι F.W. Lindqvist και J.V Svenson παρήγαγαν την πρώτη στόφα κηροζίνης χωρίς καπνό και την ονόμασαν "Primus“

1908       Η Primus ανοίγει το πρώτο της εργοστάσιο στο νησί Lilla Essingen στη Στοκχόλμη

1953       Ο Edmund Hillary και ο Tenzing Norgay είχαν στην ανάβασή τους στο Έβερεστ μία στόφα Primus

1978       Η Primus θέτει τα πρώτα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανάπτυξης ειδικών στοφών για τις χώρες της Αφρικής

1996       Ο Göran Kropp ανεβαίνει στο Έβερεστ με το ποδήλατό του, έχοντας στο σακίδιό του τη στόφα Primus MultiFuel

2006       Η Primus λανσάρει το PrimeTech με διπλή αποδοτικότητα σε σχέση με τις συμβατικές στόφες  

2022       Λανσάρισμα του SIP Power Gas με στόχο την επίτευξη της παραγωγής αερίου από οργανικά απόβλητα

Μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα συλλογή εδώ: https://www.primusequipment.com

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: VALUECOM, Υρώ Καραδήμου,  iro_karadimou@valuecom.gr

 

Λίγα λόγια για την PRIMUS:

Η Σουηδική εταιρία PRIMUS δημιουργεί προϊόντα για μαγειρική στη φύση από το 1982, τα οποία έχουν δοκιμαστεί από πρωτοπόρους στον χώρο του outdoor, όπως ο Roald Amundsen και ο Sir Edmund Hillary. Η PRIMUS είναι γνωστή για τα αξιόπιστα, ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα της, τα οποία παράγονται κυρίως στην Ευρώπη και βοηθούν τους ανθρώπους να απολαμβάνουν κάθε περιπέτεια στη φύση.  Στόχος της είναι να δημιουργεί εύχρηστα, ελαφριά και φιλικά προ το περιβάλλον  προϊόντα, τα οποία παράγονται στην Ευρώπη και πωλούνται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Η PRIMUS AB, με βάση τη Solna στη Σουηδία είναι ανεξάρτητο brand της Fenix Outdoor AB.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ