Garmin Ziria Skyrace 2015: Η αθλητική σειρά διατροφής GO2 θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές του αγώνα Garmin Ziria Skyrace!

26 Μάι 2015

Η αθλητική σειρά διατροφής  GO2 θα βρίσκεται κοντά στους αθλητές του αγώνα  Garmin Ziria skyrace που θα λάβει χώρα στις 31 Μαΐου 2015.  

Στον  4o σταθμό στο 18χλμ και βασικό του αγώνα στο αθλητικό/χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας  οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το CARBO MAX, ένα συνδυασμό υδατανθράκων και guarana, που θα τους δώσει μέγιστη ενέργεια και αντοχή σε όλο το υπόλοιπο της διαδρομής. 

Επίσης η αθλητική σειρά διατροφής  GO2 στο τέλος του αγώνα θα προσφέρει στους αθλητές  τα ροφήματα RECUPERATION PRO, για την άμεση μυϊκή αποκατάσταση τους .

Tα GO2 διανέμονται στην Ελλάδα από την εταιρεία MEDELLA NUTRITION.

 

Λίγα λόγια για την MEDELLA NUTRITION

Η Medella Nutrition ιδρύθηκε το 2006 και είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που ασχολήθηκε αποκλειστικά και συνεχίζει να ασχολείται με την ειδική και κλινική διατροφή στην Ελλάδα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της ειδικής διατροφής και των λειτουργικών τροφίμων.

Η Medella Nutrition εισάγει και διανέμει συμπληρώματα διατροφής, ειδική διατροφή για αθλητές, για παιδιά, για απώλεια βάρους αλλά και λειτουργικά τρόφιμα και ροφήματα τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές, γενικές και ειδικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και προσθέτουν στην καθημερινή υγεία και ευεξία.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με ευρωπαϊκές εταιρείες από Γαλλία, Ελβετία, Σουηδία, Γερμανία κ.α. εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά διατροφικά προϊόντα, ποιοτικά, ασφαλή, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες κάθε μέλους της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 801 300 3098 ή στο Facebook/GO2SportNutrition  ή στο site της εταιρίας www.medellanutrition.gr

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ