Garmin Ziria Skyrace 2015: Το εργομετρικό κέντρο myAthlete χορηγός του αγώνα

08 Μάι 2015

Το εργομετρικό κέντρο του Νίκου Δημητριάδη και της Αθανασίας Τσουμελέκα θα προσφέρει τρία πλήρη πακέτα εργομετρικών εξετάσεων. Πιο συγκεκριμένα από μία εργομέτρηση, θα κερδίσουν η πρώτη νεότερη αθλήτρια και ο πρώτος νεότερος αθλητής. Επιπλέον ένα πλήρη εργομετρικό έλεγχο της αερόβιας ικανότητας θα κερδίσει και ένας τυχερός του αγώνα μετά από κλήρωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα θα τρέξει μαζί με τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον παιδικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την ιδια μέρα.

 

Το myathlete προσφέρει υπηρεσίες εργομέτρησης - αξιολόγησης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης του αθλούμενου - αθλητή. Ειδικεύεται σε δρομείς ασφάλτου και βουνού (ειδικά εργομετρικά πρωτόκολα για δρομείς βουνού) καθώς και σε ποδηλάτες, κολυμβητές και τριαθλητές. Είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης της αντοχής της ταχύτητας της εκρηκτικότητας, της δύναμης και της ευλυγισίας. Επικεφαλής του κέντρου είναι ο Νίκος Δημητριάδης (Εργοφυσιολόγος με 20ετη εμπειρία στην εργομέτρηση - προπόνηση), και η Αθανασία Τσουμελέκα (Ολυμπιονίκης). Επιπλέον υπάρχει και ομάδα επιστημόνων και προπονητών που είναι σε θέση να καθοδηγήσει την αξιολόγηση την προπόνηση, και την διατροφή του αθλούμενου και αθλητή με ασφάλεια και σύμφωνα με τους στόχους του.

 

 

Βρίσκεται στην Γλυφάδα, στα νότια προάστια εντός του Health Club Holmes Place επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 83.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6974372004, 2109690096. Email: [email protected]

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ