Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου Corfu Mountain Trail 2019

07 Μάι 2019

Ολοκληρώθηκε και το 8ο Corfu Mountain Trail 2019 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι στέφθηκε με επιτυχία, αφού όσα είχαμε προγραμματίσει πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς. Περίπου 380 αθλητές, συμμετείχαν σε όλες τις κούρσες των 110, 40 , 20 και 10 χλ από 17 διαφορετικές χώρες.

Ολλανδοί, Ιάπωνες , Γάλλοι , Ιταλοί, Γερμανοί, Άγγλοι, Καναδοί, Σλοβένοι, Ούγγροι κ.α μεταξύ των οποίων και αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την διοργάνωση, όσο και για τα μονοπάτια του νησιού, τις παραλίες και τους ατέλειωτους ελαιώνες. Τα μοναδικά χωριά, και η φιλοξενία των ανθρώπων θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη τους.

Αφανείς ήρωες για ακόμη μια φόρα, ήταν οι εκατοντάδες εθελοντές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση με ασφάλεια όλο το Σαββατοκύριακο.

Οι δρομείς των 110 χλμ πέρασαν από 13 σημεία του νησιού με εκκίνηση τον Υψο και τερματισμό το Messonghi Beach Hotel. Στα σημεία αυτά, αλλά και κατά την διάρκεια της διαδρομής βρισκόταν τα τοπικά συμβούλια παρέα με τους πολιτιστικούς συλλόγους και κατοίκους των χωριών όπου έδιναν κουράγιο στους συμμετέχοντες καθώς και ότι είχαν ανάγκη για να συνεχίσουν την κούρσα τους.

Οι αθλητές πέρασαν από Σπαρτύλα, Παλιά Περίθεια, Πετάλεια, Επίσκεψη, Νυμφές, Κληματιά, Αλλειματάδες, Λάκωνες, Λιαπάδες, Γιαννάδες, Βάτο, Βαρυπατάδες, Καστελλάνους, Κυνοπιάστες, Αγιους Δέκα, Σταυρό, Στρογγυλή, Επισκοπιανά, με τερματισμό τον μοναδικό χώρο του Messonghi Beach Hotel που στέγασε και φέτος τις εκκινήσεις των υπόλοιπων αγώνων, φρόντισε ως μέγας χορηγός να στεγάσει τους συμμετέχοντες και μας βοήθησε να υλοποιήσουμε και φέτος όσα είχαμε προγραμματίσει.

Οι ομάδες διάσωσης ΕΟΔ &ΕΕΔ ήταν και φέτος στο πλευρό μας και επενέβησαν όπου χρειάστηκε με απόλυτη επιτυχία. Χωρίς την δική τους συμβολή αλλά και των γιατρών της διοργάνωσης Κωστά Κοντοστάνου, Γιώργο Μιλιό και Σπύρο Καρδάμη τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κλινική του Α. Μάστορα για την συμβολή τους στο ασθενοφόρο, σε περίπτωση που χρειαζόταν η διακομιδή αθλητή.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας, ήταν στην συνδιοργάνωση και τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που προσέφεραν. Ευχόμαστε να τους έχουμε στο πλευρό μας και του χρόνου ή σε επόμενες διοργανώσεις.

Τέλος, και χωρίς την συμβολή αυτών, η διεξαγωγή δεν θα ήταν η ίδια. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιάννη Γεωργούλη, ιδιοκτήτη του Messonghi Beach Hotel, που για ακόμη μια χρονιά υποστήριξε το Corfu Mountain Trail.

Στην συνέχεια ευχαριστούμε τους: Barista Street Café, Αστικές συγκοινωνίες Κέρκυρας, Αφοί Μεσημέρη, Μακαρονοποιήματα Κέρκυρας, Salto wine bar, Anna Aperghi Travel, Κουμ- Κουατ Μαυρομάτη, Physio Plus, Χάρτες –Ανάβαση, S-Bikes, FITLAB

Καθώς επίσης και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν την διοργάνωση ως χορηγοί επικοινωνίας. Star FM 88.8, Corfuland, Ενημέρωση, Κέρκυρα Σήμερα, Corfupress, CorfuTV, START, Corfuwall, Κερκυραικά Νέα και Ακτίνα Fm.

 

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το 9Ο Corfu Mountain Trail 2020 το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (2-3/5).

Σας ευχαριστούμε θερμά,

CMT team.

Αποτελέσματα αγώνων

View this photo set on Flickr

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Ξεκινάει το "Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020', το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου: https://t.co/ynOpCAhVPT https://t.co/FHVVVhRPfv
Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την @DYNAFIT_SpeedUp, αναλυτικό review από το… https://t.co/1kmBj5jjur
Η ζωή των “ultra”, ένα άρθρο του Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκη στο @Advendure_Net για την καθημερινή ζωή των ανώνυμων υπ… https://t.co/RGIrQLB9iN
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Μια μέτρια μέρα ...

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας

Διάσχιση της Ορεινής Ελλάδας ενάντια στην αιολική καταστροφή των ελληνικών βουνών!

Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την Dynafit!

Η Γη δεν ανήκει σε κανέναν - Save Greek Mountains! (video)!

Η ζωή των “ultra”...

Accept the Challenge: Ορειβατικό & Αναρριχητικό διήμερο στην Άνδρο!

Κατασκηνωτικός εξοπλισμός POLO

Συσκευές θερμικής απεικόνισης PULSAR AXION XM30S, KEY XM22 και ΧΜ30!

Αντίσκηνο Salewa Litetrek Pro II - Εντυπώσεις από νύχτες εκεί έξω !

Μοναχική διάσχιση του 370 χιλιομέτρων "Epirus Trail" ο Π. Παναρίτης!