O Zaid Ait Malek στον Olympus Marathon 2019!

Με χαρά βλέπουμε όλο και περισσότερους αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου να συμμετέχουν σε αγώνες ορεινού τρεξίματος στην χώρα μας. Ο αγώνας ο οποίος ουσιαστικά ξεκίνησε αυτή την "κούρσα" συμμετοχών κορυφαίων αθλητών, ο Olympus Marathon, θα υποδεχθεί φέτος έναν πολύ μεγάλο Μαροκινό αθλητή, το Zaid Ait Malek, o οποίος διακρίνεται ιδιαίτερα σε αγώνες #skyrunning και συγκεντρώνει 875 βαθμούς στην βαθμολογία της ITRA!

 

 

O Μαροκινός αθλητής που γεννήθηκε το 1984 στο Μαρόκο και ζει μόνιμα στην Ισπανία, είχε καταπλήξει την κοινότητα του ορεινού τρεξίματος όταν κατάφερε το 2013 από το πουθενά να πλασαριστεί στην 4η θέση του περίφημου Zegama Aizkorri, δίνοντας μάχη μέχρι τέλους με τον Kilian Zornet και τον Marco de Gasperi. To 2014 κέρδισε τον πρώτο του αγώνα όσο αφορά το Skyrunner World Series, το Matterhorn Ultraks, ενώ το 2018 τερμάτισε δεύτερος στο Salomon Ultra Pirineu.

 

O Μαροκινός αθλητής ανακοίνωσε το πρόγραμμα του όσο αφορά το Migu Run #SkyrunnerWorldSeries19, δηλώνοντας: "Λατρεύω τους αγώνες του Πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της καριέρας μου, γιατί είναι ιδιαίτερα τεχνικοί και έχουν πολύ κέφι, κάτι που μου αρέσει πολύ. Αυτή τη χρονιά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί θα επιστρέψω στο Tromso Skyrace και γιατί θα τρέξω για πρώτη φορά έναν εμβληματικό αγώνα, όπως ο Olympus Marathon!"

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ