Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Tinos Challenge 2018!

31 Οκτ 2018

Ο μεγάλος διαγωνισμός ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε σήμερα 31 Οκτωβρίου στις 12:00.Οι συμμετοχές έφτασαν τις 188 με αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να δηλώνουν ενδιαφέρον στον χειμερινό, εναλλακτικό, νησιώτικο αγώνα τρεξίματος στην Τήνο! Στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup, το 3ο Tinos Challenge κάνει άλλωστε την διαφορά στο χειμερινό καλεντάρι αγώνων! Ο Γεωργόπουλος Χρήστος αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού και κερδίζει το πλήρες πακέτο συμμετοχής στον 3ο ορεινό αγώνα τρεξίματος: Tinos Challenge.  Η επιλογή του αθλητή προέκυψε μέσω Facebook post και comment με αριθμό από την μη δημοσιευμένη λίστα της γραμματείας με την τυχαία επιλογή του αριθμού BIB  (#11).

 

Το δώρο, αναλυτικά:

  1. Δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 από Ραφήνα για Τήνο σε οικονομική θέση συνεργαζόμενης ακτοπλοϊκής εταιρίας. Δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από Τήνο για Ραφήνα σε οικονομική θέση συνεργαζόμενης ακτοπλοϊκής εταιρίας.
  2. Δωρεάν μεταφορά του νικητή με ΙΧ της διοργάνωσης από το λιμάνι της Τήνου, στο κατάλυμα του το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου. Δωρεάν μεταφορά του νικητή με ΙΧ της διοργάνωσης από το κατάλυμα του, στον χώρο εκκίνησης του αγώνα τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Δωρεάν μεταφορά του νικητή με το λεωφορείο της διοργάνωσης από τον χώρο του αγώνα, στο λιμάνι Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.
  3. Δωρεάν διαμονή του νικητή σε συνεργαζόμενο κατάλυμα (μονόκλινο/δίκλινο) για το βράδυ του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου.
  4. Δωρεάν συμμετοχή του νικητή σε όλα τα γαστρονομικά δρώμενα της εκδήλωσης
  5. Δωρεάν συμμετοχή του νικητή στο αγώνισμα επιλογής του. Εκείνο που επέλεξε κατά την δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό.
  6. Δωρεάν παραλαβή αναμνηστικού T-shirt του αγώνα, στο μέγεθος επιλογής του

Η διοργανώτρια αρχή θα έρθει σε επαφή με τον νικητή μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που δήλωσε. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει εντός 4 εργάσιμων ημερών, το δώρο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο αριθμό-comment στο Facebook post της κλήρωσης.

Συγχαρητήρια στον νικητή!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ