1st Energy Run, Πεντέλη ...οι διαδρομές του αγώνα!

26 Δεκ 2015

Αγαπητοί φίλοι, Χρόνια Πολλά και Καλα! Ελπίζουμε να περάσατε καλά Χριστούγεννα και να προετοιμάζεστε για το 1o Energy Run powered by Garmin που θα γίνει 17 Ιανουαρίου στην Πεντέλη.

 

Η Ασημίνα Συλαίου αυτές τις μέρες όργωσε την Πεντέλη για την Energy Races ώστε να οριστικοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες των διαδρομών του αγώνα με τη βοήθεια του Garmin Fenix 3 και σας τις παρουσιάζουμε:

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό 30μ από την πλατεία Αγ. Τριάδος της Παλαιάς Πεντέλης, επί της οδού «Λάμπη Σουβαλιώτη». 50μ από το σημείο εκκίνησης στρίβει δεξιά στο χωματόδρομο στους πρόποδες του όρους της Πεντέλης.

 

 

Η μεγάλη διαδρομή είναι απόστασης 12χλμ με θετ. υψομετρική 528μ. Κατευθύνεται προς το σπήλαιο του Λήσταρχου Νταβέλη και συνεχίζει με ανοδική πορεία κάτω από την κορυφή και δεξιά με κατεύθυνση το χωμάτινο δρόμο πάνω από τους «Αγίους Ασώματους». Επιστρέφει από το χωμάτινο δρόμο πίσω από το νοσοκομείο.

 

Η μικρή διαδρομή είναι απόστασης 4χλμ (θετ υψομετρική 107μ) και κάνει ένα μικρότερο κύκλο στην ίδια περιοχή. Είναι ακόμα πιο εύκολη και βατή ακόμα και για μικρά παιδιά, με συνοδεία των γονιών τους.

 

 

Το τερέν είναι σε δασικούς δρόμους, πότε χωμάτινους και πότε στρωμένους με πέτρες ή τα χαρακτηριστικά μάρμαρα της Πεντέλης. Στις ανηφόρες θα βρείτε πιο έντονες κλίσεις, ενώ οι κατηφόρες θα έχουν ηπιότερη κλίση. Οι διαδρομές απευθύνονται σε όλους τους δρομείς και είναι βατές ως προς το τερέν τους. Οι πιο έμπειροι θα μπορείτε να τις τρέξετε σε όλο το μήκος τους, ενώ οι αρχάριοι της παρέας . θα γνωρίσετε το βουνό χωρίς φόβο και κίνδυνο.

Οι διαδρομές και οι αγώνες μας είναι για όλη την οικογένεια. Ελάτε να γνωρίσετε την κρυμμένη ομορφιά και «αγριάδα» του όρους Πεντέλη.

Παράλληλα ανακοινώνουμε και τις κατηγορίες – βραβεύσεις που θα ισχύσουν:

Μικρή Διαδρομή
– Γενική ανδρών – Γενική γυναικών


Μεγάλη Διαδρομή
– Γενική ανδρών – Γενική γυναικών
– έως 19 ετών (Εφήβων – Νεανίδων)
– 20-39 ετών (Ανδρών – Γυναικών)
– 40-59 ετών (Βετεράνοι Α , Ανδρών – Γυναικών)
– 60 ετών και άνω (Βετεράνοι Β , Ανδρών – Γυναικών)

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στο link

http://www.energyraces.gr/register/

και θα είναι ανοιχτές μέχρι και τη Δευτέρα 11/1/2016

 

Ελάτε στις 17 Ιανουαρίου στην Πεντέλη να γεμίσουμε Ενέργεια την Πεντέλη!

 

 

Η Energy Races είναι η φρέσκια ιδέα στην διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού και της επικοινωνίας. Είμαστε οι ίδιοι αθλητές με συμμετοχές σε εκατοντάδες αγώνες και παράλληλα πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση και διαχείριση αγώνων running δρόμου & βουνού, multisports και περιπέτειας.


Ακολουθήστε μας στα social media και να είστε άμεσα ενήμεροι για όλα μας τα νέα

 

Facebook
https://www.facebook.com/EnergyRaces.gr


Twitter
https://twitter.com/EnergyRaces


Instagram
https://instagram.com/EnergyRaces.gr/

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ